Etusivu   Yhdistys   Ajankohtaista   Tapahtumakalenteri   Näyttelytulokset   Bulldoggi   RuttunaamaUutiset   Kasvattajat   Jalostusurokset   Tiedostot   Galleria   Linkit     
Black Currant's
Heli Akce 0504330308
Merituuli 12, 90830 Haukipudas
heli.mahlakaarto@gmail.com
www.blackcurrants.fi
 
Kasvatan englannin bulldoggeja pienimuotoisesti kotioloissa.
Meidän perheeseen kuuluu minä Heli, mieheni Murat sekä tyttäremme Gizem. Asustamme omakotitalossa Haukiputaalla, noin 20km Oulusta pohjoiseen. Kennelimme kantanarttu Gugula from the Bullscompagnie "Nuppu" saapui meille 2008 Hollannista, ja osottautuikin oikeaksi helmeksi niin terveyden, luonteen kuin näyttelymenestyksen suhteen. Nupun kanss kiersimme näyttelyitä Suomessa ja Ruotsissa joista hänelle molemmista maista MVA tittelit. Nuppu sai kolme pentuetta joista kaikista kenneliimme jäi narttu jatkamaan Nupun hyviä geenejä. Tällähetkellä sijoituksessa asustaa Nupun lapsenlapsi Bambi ja lapsenlapsenlapsi Hertta. Nuppu viettää jo ansaittuja eläkepäiviä ja saavuttaa kohta kunnioitetavn 11v iän.

Koiria olen harrastanut vuodesta 1996, ja vuonna 2003 meille muutti ensimmäiinen englanninbulldoggi ja niin bullit vei mennessän :)

Kasvattajakurssin suoritin vuonna 2007. Olen jäsenenä Suomen kennelliitossa, Suomen englanninbulldoggiyhdistyksessä, ja Suomen koirakasvattajissa. Ensimmäinen Black Currant's pentue on syntynyt 2009.


t. Heli

    Sivujen © Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry.      Sivujen ylläpito