Ilmoittautuminen

Näyttely ja luokka, johon olet ilmoittautumassa

LuokkaJälkeläisluokka
Näyttelyn nimi:Helsinki pentunäyttely 
Aika ja paikka:

19.08.2023, Helsinki

Tuomarinkartano vinttikoirakeskus

Järjestäjät:Suomen  Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry, HELSINGIN PALV.KOIRAHARRASTAJAT, ESPOON KOIRAKERHO RY

Ilmoittautuminen jälkeläisluokkaan alla olevalla lomakkeella. Lomakeen vastaukset ohjaantuvat yhdistyksen puheenjohtajalle sekä sihteerille. 

Yhteystiedot

Ilmoittautumiset - Jälkeläisluokka

Ilmoittautumisen ehdot

Olen tutustunut näyttelyilmoittautumisjärjestelmän tietosuojaselosteeseen. Hyväksyn alla olevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Ilmoitettujen koirien omistajien nimet saa julkaista näyttelyluettelossa sekä näyttelytulosten yhteydessä sekä luovuttaa julkaistavaksi vastaavassa yhteydessä Kennelliiton jäsenjärjestöille ja yhteistyökumppaneille.

Ilmoittautumisehdot

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Tällä sopimuksella ilmoittaudun Kennelliiton myöntämään tapahtumaan ja olen oikeutettu sen mukaisiin palveluihin sopimuksen mukaiseen hintaan. Vakuutan, että ilmoittamani koira on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Sitoudun noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun.

Ilmoittautumismaksun palauttaminen Suomen Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaisesti

Ilmoittautumismaksu palautetaan näytteilleasettajan niin halutessa, jos

  • näyttely peruutetaan muusta kuin force majeure -syystä
  • ilmoittautuminen peruutetaan tuomarimuutoksen vuoksi, ellei näyttelytoimikunta ole etukäteen ennen ensimmäisen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittanut rodulle varatuomaria
  • näyttelyyn ilmoitetun koiran kasvattaja kutsutaan kyseisen rodun tuomariksi tai näyttelyyn ilmoitetun koiran omistaja kutsutaan kyseiseen näyttelyyn tuomariksi ilmoittautumisajan päätyttyä

Näyttelytoimikunnalla on oikeus periä ilmoittautumismaksun palauttamisesta aiheutuvat pankki- ja käsittelykulut.

Pentunäyttelyiden järjestämisohjeen mukaan ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen vuoksi.

Kuluttajansuojalaki vaatii alla olevan lakitekstin esilläolon kaikissa etämyyntiä harjoittavissa palveluissa – siitäkin huolimatta, että se ei koske koiranäyttelyn ilmoittautumisen peruuttamista!

Kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus tavaran tai palvelun ostossa verkkokaupasta

Jos haluat perua tekemäsi verkkokauppaostoksen, sinun on ilmoitettava siitä selkeällä tavalla viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta tai sopimuksen tekemisestä.


Sinulla ei ole näyttelypalvelun peruuttamisoikeutta, koska:

  • sopimus koskee vapaa-ajanpalvelua ja se toteutetaan määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa
  • olet tilannut palvelun, joka suoritetaan kokonaan peruuttamisaikana pyynnöstäsi
  • jos perut sopimuksen palvelun alkamisen jälkeen, sinun on maksettava kohtuullinen korvaus niistä kuluista, joita palvelun tarjoajalle on jo ehtinyt syntyä