Vuoden voitokkain

Suomen Englanninbulldoggiyhdistys jakaa vuosittain Vuoden voitokkain -palkinnot. Palkinnot jaetaan vuoden voitokkaimmalle bulldoggille, veteraanille, pennulle ja kasvattajalle sekä Vuoden jalostusurokselle ja jalostusnartulle. Vuoden voitokkain bulldoggi-, pentu- ja veteraanikilpailuissa myös vastakkaisen sukupuolen parhaat palkitaan. Palkinnot luovutetaan yhdistyksen vuosikokouksessa.

Yleistä tietoa Vuoden voitokkain -kilpailusta

Kilpailuun ilmoitetun bulldoggin omistajan on oltava Suomen Englanninbulldoggiyhdistyksen jäsen ja asuttava Suomessa. Kaikkien kilpailujen kilpailuaika on kalenterivuosi. Kilpailuun voi ilmoittaa vain Suomessa pidettyjen virallisten näyttelyjen tuloksia.

Mikäli useampi koira saa saman pistemäärän, niin sijoituksen ratkaisee korkein näyttelysijoitus (suurimman yksittäisen pistemäärän antanut näyttely ilman lisäpisteitä). Kilpailuihin lasketaan mukaan vain kotimaisten näyttelyiden tulokset.

Vuoden voitokkain veteraani- ja Vuoden voitokkain pentu -kilpailuihin lasketaan mukaan vain virallisten näyttelyiden yhteydessä olleiden pentu- ja veteraaniluokkien tulokset. Sama koira voi osallistua samana kilpailuvuotena useampiin eri kilpailuihin.