Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry:n epävirallinen erikoisnäyttely 19.8.2023

30.5.2023

Tule mukaan ainutlaatuiseen koiranäyttelytapahtumaan, kun Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry järjestää epävirallisen erikoisnäyttelyn lauantaina 19.8.2023 Helsingissä. Tämä huikea tapahtuma yhdistyy Helsingin Palveluskoiraharrastajat ry:n ja Espoon Koirakerho ry:n järjestämään ryhmänäyttelyyn sekä kaikkien rotujen pentunäyttelyyn, tarjoten upean mahdollisuuden nähdä monipuolisesti eri rotuja samassa paikassa!

Epävirallinen erikoisnäyttely järjestetään Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, Helsinki. Tervetuloa nauttimaan koiramaailman huippunäyttelystä. Näyttelyn pääsymaksu on 5 euroa, alle 15-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Pysäköinti on mahdollista viidellä eurolla.

Näytelypaikalta on varattu riittävästi tilaa epävirallisen erikoisnäyttelyn pitämiseen. Näyttelypäivä alkaa klo 10.00, jolloin englanninbulldogeja arvostelee ansioitunut tuomari Annukka Paloheimo Segersven. Annukka on ansioitunut tuomari, jolla on yli 40 vuoden kokemus koiraharrastuksesta. Hän on arvostellut koiria yli 50 maassa ja saanut useita arvostettuja palkintoja.

Tämä upea tapahtuma sisältää myös ryhmänäyttelyn FCI 1&2, kaikkien rotujen pentunäyttelyn sekä Junior Handler -kilpailun. Tule kokemaan unohtumaton päivä, jossa voit ihailla monia eri rotuja ja nähdä nuoret koiraharrastajat loistamassa Junior Handler -kilpailussa.

Turistikoirat ovat myös tervetulleita näyttelyalueelle, kunhan niiden rokotukset ovat voimassa. Koirien rokotukset tarkistetaan näyttelyalueelle saapuessa, joten muista ottaa mukaasi rokotustodistus.

Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry:n epävirallinen erikoisnäyttely tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kaikille koiranäyttelyharrastajille ja rotufaneille. Olitpa sitten koiran omistaja tai koirista kiinnostunut kävijä, tämä tapahtuma tarjoaa unohtumattoman päivän täynnä upeita englanninbulldoggeja ja muita rotuja.

Lisätietoja itse tapahtumasta, Suomen englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry:n epävirallisesta erikoisnäyttelystä ja ilmoittautumisesta löytyy Suomen Englanninbulldoggiyhdistyksen verkkosivuilta sekä helsinginryhmis.net verkkosivuilta.

Tule viettämään päivä koirien parissa ja osallistu tähän hienoon tapahtumaan!

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.7./26.7.

HUOM! Omat ilmoittautumiset molempiin näyttelyihin sekä jälkeläisluokkaan. 

20. - 26.7.2023 välisenä aikana ilmoittautuminen vain internetissä 60€/koira (kaikki luokat)

Ilmoittaessasi koirasi näyttelyyn sitoudut noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita ja rokotusmääräyksiä. 

Ilmoittautuminen on aina sitova.

Vuoden 2022 Pääerikoisnäyttelyn ROP HÖLKYNKÖLKYN RUFUS (Eronen Mervi & Eronen Risto)