Kannatusjäseneksi

Kannatusjäsen: vapaaehtoinen maksu englanninbulldoggien hyväksi

Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY Ry haastaa yritykset ja yksityiset henkilöt mukaan kannatusjäsenikseen, joiden maksamalla vapaaehtoisella kannatusjäsenmaksulla tuetaan Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY Ry:n toimintaa englanninbulldoggien hyväksi.

Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY Ry:n vahvuus perustuu täysin seuran jäsenistöön. Kaikkien jäsenien ei toki tarvitse olla aktiivitoimijoita, kannatusjäsenenä sinulla on arvokas asemasi yhdistystoiminnassa! 

Kannatusjäsenyys on kalenterivuoden pituinen eikä siitä seuraa muita velvoitteita.

Yhdistystoiminnan kannatuksen laajuudella on valtava merkitys, sillä ainoastaan riittävä jäsenmäärä takaa yhdistykselle resurssit laadukkaalle yhdistystoiminnalle.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää kannatusjäseniä, joilta peritään kerran vuodessa kannatusjäsenmaksu, jonka suuruudesta päättää yhdistyksen vuosikokous. Lisäksi yhdistys voi toimintansa tukemiseksi vastaanottaa testamentteja, lahjoituksia ja avustuksia, sekä myydä mainostilaa kotisivuillensa, RuttunaamaUutiset -lehteen, ilmoituksiinsa, järjestämiinsä tapahtumiin ja -tilaisuuksiin.

Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY Ry on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben Ry:n alainen rotujärjestö. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten ja terveiden englanninbulldoggien kasvatusta, jalostusta sekä harrastustoimintaa silmällä pitäen rodun rodunomaisia käyttö- ja ulkomuoto-ominaisuuksia sekä rodun tunnetuksi tekemistä. 

Kannatusjäsenmaksu on minimissään 20 € per henkilö, yritys tai yhdistys. 

Vaihtoehtoisesti voit kannattaa Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY Ry:n yhdistystoimintaa myös tätä isommalla omavalintaisella summalla.

Kannatusjäseneksi pääset täyttämällä alla olevan sähköisen lomakkeen.

Viikon sisällä saat ilmoittamaanne osoitteeseen laskun, joka on suuruudeltaan 20 €, mutta voit myös maksaa samalla laskulla suuremman summan niin halutessasi.

Tule mukaan edistämään puhdasrotuisten ja terveiden englanninbulldoggien kasvatusta sekä rodun tunnetuksi tekemistä! 


Terveisin 

Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY Ry:n johtokunta


Lisätietoja
seby.jasensihteeri [at] gmail.com