SEBY Vuosikalenteri

Sebyn vuosikalenteri vuodelle 2024 on täällä, ja nyt on aika tarttua tilaisuuteen!

Nyt voit hankkia upean A4-kokoisen seinäkalenterin, joka tarjoaa runsaasti tilaa omille merkinnöille. Kalenterissamme on suomenkieliset nimipäivät ja juhlapyhät joka sivulla. Kalenterin hankinta ei ainoastaan ilahduta sinua joka kuukausi, vaan tukee myös yhdistyksemme tärkeää toimintaa. Jokainen kalenterin osto auttaa meitä jatkamaan työtämme englanninbulldoggien hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tiesithän, että kalenterit ovat myös erinomainen lahjaidea niin pukinkonttiin kuin pikkujoululahjaksi ystävälle. Anna lahjaksi kalenteri, joka ei ainoastaan ilahduta sen saajaa, vaan myös tukee hyvää asiaa.

Tilaaminen on helppoa! 

Täytä alla oleva tilauslomake, ja kalenteri toimitetaan nopeasti ja helposti suoraan kotiisi. Voit myös hankkia kalentereita ystävillesi ja perheellesi samalla tukeaksesi tätä ihastuttavaa rotua ja sen ystäviä.

Kalenterin hinta on vain 20,00 €, ja postituskulut lisätään tilaukseen. Postituskulut vaihtelevat tilauksen määrän ja toimituspaikan mukaan, ja ne ilmoitetaan sinulle laskulla. Lisäksi laskulla ilmoitetaan eräpäivä ja muut tarvittavat tiedot maksamista varten. Lasku erääntyy 7 päivän kuluttua sen lähettämisestä ja toimitetaan tilauslomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.  

Kalenterin viimeinen tilauspäivä on 19.10.2023, joten varmista, että saat omasi ajoissa.  

Kalenterit postitetaan maksua vastaan, ja niiden toimitus on suunniteltu niin, että ne saapuvat hyvissä ajoin jouluksi.

Tilausaika on umpeutunut. Kiitämme kaikkia kalenterin tilaajia. Olemme pian yhteydessä teihin sähköpostitse.

Kiitos, kun olet mukana tukemassa meitä ja jakamassa rakkautta englanninbulldoggeihin!